مجموعه مهندسی رادرایانه

به گزارش ایرنا، سرویس های مدارس در تعلیم و تربیت به علت ارتباط مستقیم دانش آموزان با محیط آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
از سویی سرویس مدارس را شاید بتوانیم مدارسی سیار و غیررسمی بنامیم كه در همان مدت كوتاه شروع و پایان هر روزه مدرسه پیامهای تربیتی را سریع به دانش آموزان القا می كند.
در دهه های گذشته شاید خانواده های كمتری با مقوله سرویس مدارس آشنا بودند و دغدغه كمتری از این بابت داشتند.
در آن زمان برخی پدران و مادران با بیدار كردن بموقع فرزندان همگام با آنها از منزل خارج می شدند و تنها وظیفه رساندن و برگرداندن فرزندانشان به محل تحصیل و بالعكس را بر عهده داشتند.
اما در دهه اخیر، سرویس مدرسه برای ایاب و ذهاب دانش آموزان تدارك دیده شده تا دغدغه خانواده ها از این بابت كم شود.
ولی كم شدن نگرانی روحی و خستگی خانواده ها برای جابجایی فرزندانشان با پدید آمدن ابزاری به نام سرویس مدرسه، معضل فكری دیگری در مباحث تربیتی برای خانواده ها ایجاد كرده است.
معضلی تربیتی كه می تواند از سوی یك راننده نا آشنا به رفتار كودكان و نوجوانان برای خانواده ها ایجاد كند.
در این راستا، رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی اداره كل آموزش و پرورش استان به نقش منفی تعدادی از سرویس های مدارس در انتقال آسیب های اجتماعی به دانش آموزان اشاره كرد و گفت: این آسیب ها می تواند از طریق رانندگان تاكسی به دانش آموزان منتقل شوند.
سعید باقری افزود: در همین راستا پلیس موظف است كه با این قشر از افراد برخورد قانونی و حقوقی داشته باشد.
رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان نیز گفت: در حال حاضر سرویس های مدارس می توانند در انتقال آسیب های اجتماعی به دانش آموزان تاثیر و اثرات منفی بر دانش آموزان داشته باشند.
باقری افزود: این آسیب ها می تواند از طریق رانندگان تاكسی به دانش آموزان منتقل شوند و در همین راستا نیز پلیس موظف است كه با این قشر از افراد برخورد قانونی و حقوقی داشته باشد.
وی بیان كرد: یكی از وظایف اصلی نیروی انتظامی، رصد كردن رانندگان متخلف در این زمینه و بدنبال آن رسیدگی جدی به این موضوع است زیرا بعد از تعریف كردن استانداردهای لازم از سوی نیروی انتظامی باید با رانندگان خاطی برخورد قانونی شود.
وی خاطرنشان كرد: به هرحال سرویس مدارس تنها یك وسیله حمل و نقل و ایاب و ذهاب برای دانش آموزان نیست و در برنامه های آموزش و پرورش نقش موثری دارد.
این مسئول افزود: نوع برخورد، رفتار، نحوه بیان و حتی پوشش رانندگان سرویس مدارس می تواند برای دانش آموزان الگو باشد و باید حداكثر دقت در این امرخطیر انجام شود.
وی خاطرنشان كرد: دانش آموزان امانت خانواده ها هستند و رانندگان سرویس مدارس به عنوان امین والدین باید حداكثر توجه را به همه شئون از جمله ایمنی و سایر الگوهای رفتاری داشته باشند زیرا آثار تربیتی در این عرصه تكمیل كننده اهداف آموزش و پرورش است.
رئیس اداره پیشگیری از آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش استان افزود: نباید بین رویكردهای آموزشی و پرورشی مدارس و سرویس مدرسه تفاوتی وجود داشته باشد زیرا این امر دانش آموزان را دچار دوگانگی رفتاری خواهد كرد.
رئیس گروه انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان اصفهان نیز گفت: در اصفهان حدود 9 هزار خودروی سواری، 290 دستگاه ون و 178 دستگاه اتوبوس به دانش‌آموزان سرویس می‌دهند.
علی سلیمی افزود: در مجموع در شهر اصفهان حدود 75 هزار دانش‌آموز از سرویس استفاده می‌كنند و این تعداد در كل استان بالغ بر 200 هزار نفر است.
هم اكنون 750 هزار دانش آموز در دو مقطع ابتدایی و متوسطه در شش هزار واحد آموزشی استان اصفهان به تحصیل مشغول هستند.

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید